ianuarie 28, 2016

Despre noi

Avem deosebita plăcere să vă prezentăm societatea noastră.

Suntem o companie cu profil de distribuţie.

Prin experienţa de 10 ani şi seriozitatea specialiştilor noştri venim in intampinarea nevoilor partenerilor, carora le propunem produse de calitate la preţuri convenabile.

Compania noastră este progresivă şi are ca parteneri firme cu profil din România, Ungaria, Slovacia, Olanda, Italia, Suedia etc.

Pe langă şuruburi, holşuruburi, tije filetate, autoforante, ancore, dibluri, şuruburi cu cap imbus, pop-nituri, rulmenţi, curele de transmisie, simeringuri, şuruburi din grupele speciale şi INOX, mai avem şi capace de plastic pentru tevi (rectangulare, rotune şi ovale) precum şi o gamă largă de tipuri de rozete cu şurub sau piuliţă precum şi alte sisteme de asamblare si de fixare.

Deservim cu produsele noastre firme din toata ţara şi din străinătate. Dezideratul companiei noastre este: “SERIOZITATE, CORECTITUDINE, PROMTITUDINE”.
Cel mai important obiectiv al societăţii noastre este acela de a găsi soluţia ideală in rezolvarea necesitaţilor clienţilor noştri îmbinând:
– tendinţa de menţinere a preţului constant pe tot parcursul anului ;
– livrarea comenzilor in cel mai scurt timp posibil;
– corectitudine în relaţiile de afaceri cu toţi partenerii noştri.

In speranţa unei viitoare colaborări vă rugăm să nu ezitaţi să ne solicitaţi oferte de preţ pentru oricare din produsele de ma sus menţionate.